fbpx
Nauji autobusai – dar viename Lietuvos mieste

Žemaitijos sostinės Telšių autobusų parkas įsigijo du naujus „Isuzu“ autobusus – vieną „Turquoise“ ir vieną – „Novo Citi“.

Abu autobusai – dyzeliniai, atitinka aukščiausius Euro 6c ekologinių standartų reikalavimus. „Autobusai – tvirti, jie jau išbandyti keleivių vežėjų įvairiose Lietuvos savivaldybėse“, – pabrėžia V. Šulga.

Po sutarties pasirašymo autobusai klientui pristatyti mažiau nei per mėnesį, taip pat įgyvendinti visi Telšių vežėjų pageidavimai. „Greitas keleivinio transporto priemonių pristatymas – vienas iš mūsų privalumų. Mes investuojame, kad autobusus klientams galėtume pateikti kaip įmanoma greičiau. Kaip žinia, įprastai autobusus užsakius jų reikia laukti maždaug pusmetį“, – dėsto V. Šulga.

Be to, pasak jo, „Isuzu“ atstovai Baltijos šalyse stengiasi būti kaip įmanoma lankstesni. „Kad klientui nereiktų kaskart iš Žemaitijos važiuoti į sostinės autorizuotą servisą autobusų techninei priežiūrai, ketiname du Telšių autobusų parko darbuotojus supažindinti su „Isuzu“ autobusų specifika gamintojo organizuojamuose mokymuose. Tokiu būdu jie galės atlikti nedidelius autobusų remonto ir priežiūros darbus autobusų parko remonto dirbtuvėse“, – kalba „Isuzu“ autobusų pardavimų vadovas.

Puiku, kad vis daugiau miestų vadovų, keleivių vežėjų supranta, kad verta investuoti į naujus autobusus. „Gamintojai stengiasi, kuria ekologiškesnius, patogesnius, estetiškai patrauklesnius autobusus. Mes, pirkdami naujas transporto priemones,  geriname keleivių vežimo kokybę. Tik tokiu būdu galime tikėtis, kad rajono žmonės naudosis viešuoju transportu“, – kalbėjo naujasis Telšių autobuso parko direktorius Saulius Bucevičius.

Plačiau čia

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked