fbpx
Plungės autobusų parke – dar du nauji ISUZU markės autobusai

Baigiantis 2017 metams Plungės autobusų parkas viešai paskelbė, jog numatė plėsti savo riedmenų parką ir iš sutaupytų įmonės lėšų pirks dar du naujus autobusus. Paskelbtą konkursą laimėjo UAB „Saločiai ir partneriai“ su pasiūlymu įsigyti du naujus ISUZU NOVO CITI markės autobusus tiesiai iš įmonės sandėlio. Prieš metų pabaigą buvo pasirašyta trišalė (dviejų bendrovių ir SEB banko) lizingo sutartis, o po Kalėdų du nauji ISUZU Novo Citi autobusai pasiekė Plungę.

Visiems susirinkusiems Plungės autobusų parko direktorius Rimantas Kmieliauskas priminė, jog prieš porą metų įmonė įsigijo pirmuosius du naujus ISUZU markės autobusus. Per tą laiką jokių bėdų dėl jų eksploatavimo neturėjo, todėl nuoširdžiai apsidžiaugė, kai, paskelbus apie naują pirkimą, paaiškėjo, jog pasirinkto modelio keisti nereikės.

Taigi, naujieji autobusai šiuolaikiški, ekonomiški, ekologiški, atitinkantis paskutinius ES ekologiškumo standartus, su EURO 6+ varikliu, patogūs tiek keleiviams, tiek ir jų vairuotojams.

ISUZU atstovai pasidžiaugė, kad šios markės autobusai vis labiau populiarėja ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Per pastaruosius metus įvairių tipų ir modelių naujų šio ženklo autobusų įsigijo ne vienas Lietuvos keleivių vežėjas, išleidžiantis autobusus miesto ir priemiesčio maršrutais. ISUZU atskiri modeliai yra naudojami tik miestui, tokius autobusus pasirinko Lietuvos sostinė – Vilnius. Tačiau vis tiek iki šiol populiariausi išlieka nedideli autobusai, kurie „kaip bitutės“ dirba priemiestyje, tarpmiestyje ar naudojami netolimam turizmui. ISUZU autobusai palankūs vežėjams, nes yra talpūs, su nedidelėmiss kuro sąnaudomis.  ISUZU gamintojo autobusai yra ekologiški, tvirti ir patvarūs, visada turi ne tik sėdimas vietas, bet ir stovimas, o tai piko metu labai praverčia vežėjams, nes autobuso parkui nėra būtinybės eksploatuoti didžiųjų autobusų, kurių kuro normos daug didesnės.

Daugiau skaitykite ČIA 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked