UŽDAROSIOS AKCINĖS BENDROVĖS „ Saločiai ir partneriai “

 PRIVATUMO POLITIKA

 

Uždaroji akcinė bendrovė „ Saločiai ir partneriai “rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1Privatumo politika

 Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mes esame visada pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta toliau.

2. Mūsų kontaktai

 Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jeigu Jums reikia pagalbos, prašome kreiptis el. paštu info@isuzubus.lt.

3. Mano teisės

 Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus antrame punkte nurodytais kontaktais. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys: 

  • pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politiką:

SVARBI INFORMACIJA

KAIP MES RENKAME, NAUDOJAME IR SAUGOME INFORMACIJĄ APIE SVETAINĖS IR SOCIALINIŲ TINKLŲ PROFILIŲ LANKYTOJUS

Uždaroji akcinė bendrovė „ Saločiai ir partneriai “ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga ir laikosi Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šį pranešimą.

1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

 Šiame pranešime bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šio pranešimo 15 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šiame pranešime reiškia mūsų bendrovę, kaip nurodyta šio pranešimo 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

 Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „Saločiai ir partneriai

Mūsų įmonės kodas yra: 125523244

Mūsų adresas: Mokyklos g. 23, Bukiškis, LT-14013 Vilniaus r.

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės isuzubus.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome, tobuliname ir užtikriname jos saugą. Taip pat administruojame socialinių tinklų (Facebook, Instagram, Linkedin ir pan.) paskyras (toliau – Socialinių tinklų paskyros). Jūs, naršydami mūsų Svetainę ar Socialinių tinklų paskyras, sudarote su mumis sutartį, kuria gaunate prieigą prie Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros turinio ir sutinkate su teisės aktų nustatytomis jos naudojimo sąlygomis, įskaitant, bet neapsiribojant autorinių teisių sąlygomis ir šiame informaciniame pranešime pateikiamomis asmens duomenų apsaugos bei privatumo sąlygomis.

Mums reikia rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus siekiant:

  • valdyti, tobulinti ir optimizuoti mūsų Svetainę, Socialinių tinklų paskyras ir jų vartotojų patirtį;

  • atsakyti į Svetainės ir Socialinių tinklų paskyrų lankytojų paklausimus, pasiūlymus, prašymus, teikti techninę pagalbą;

  • laikytis teisinių įsipareigojimų, spręsti bet kokius ginčus, kurie gali kilti su Jumis ar trečiosiomis šalimis, ir įgyvendinti savo teises, atsirandančias dėl visų tarp Jūsų ir mūsų ar tarp mūsų ir trečiųjų šalių sudarytų sutarčių;

  • pagerinti Svetainės veikimą ir išvaizdą, kurti naujas funkcijas ir funkcionalumą;

  • apsaugoti mūsų teises ir turtą, susijusius su Svetaine.

4. Kokią informaciją jūs renkate, naudojate ir saugote apie mane?

 Kai naršote Svetainėje ar mūsų administruojamose Socialinių tinklų paskyrose, mes galime naudoti technologijas (Jūsų naršyklės Svetainei pateikiamų užklausų analizę, slapukus ir pan.), kurios automatiškai surenka:

  • Naudojimo duomenis: kai įeinate į Svetainę, mes galime automatiškai surinkti tam tikrus duomenis apie Jūsų prieigą prie Svetainės ir jos naudojimą (pvz., įėjimo ir išėjimo nuorodų URL, turinys ir puslapiai, prie kurių Jūs prisijungiate Svetainėje, prieigos datos ir laikai ir pan.);

  • Informaciją apie įrenginį: kai įeinate į Svetainę, mes galime automatiškai rinkti informaciją apie Jūsų įrenginį ir interneto ryšį (pvz., IP adresus, naudojamo kompiuterio ar mobiliojo prietaiso tipą, operacinės sistemos versiją, įrenginio identifikatorių, naršyklės tipą, kalbą ir pan.).

Kai savo iniciatyva pasinaudojate Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis), skirtu pateikti mums paklausimus ar pasiūlyti mums sudaryti sutartis su Jumis, arba parašote žinutę Svetainėje ar Socialinio tinklo paskyroje nurodytais kontaktiniais elektroninio pašto adresais, renkami šie Jūsų duomenys:

  • identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė, įmonė ir pan.);

  • kontaktiniai duomenys (e-pašto adresas ir pan.);

  • atitinkamos sutarties rūšies sudarymui reikalingi papildomi duomenys, jei siūlysite sudaryti sutartį (pvz.: siūlant sudaryti darbo sutartį – gimimo datą, CV duomenis ir pan.);

  • bet kokie kitokie Jūsų iniciatyva pateikti duomenys, kuriuos Jūs laikote reikšmingais teikiamo paklausimo ar pasiūlymo kontekste.

 5. Ar renkate jautrią asmeninę informaciją?

Ne.

6. Kokią informaciją turėčiau pateikti jums ir kodėl?

 Kaip Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros lankytojui, Jums nereikia mums pateikti jokios informacijos. Visa techninė informacija automatiškai surenkama naudojant standartines žiniatinklio naršymo technologijas (Jūsų naršyklės Svetainei pateikiamų užklausų analizę, slapukus ir pan.).

Jei pageidausite pasinaudoti Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis) arba Svetainėje nurodytais kontaktiniais elektroninio pašto adresais pateikti mums paklausimus, skundus, prašymus, užsiregistruoti paslaugoms ar pasiūlyti mums sudaryti sutartis su Jumis, Jūs turėtumėte nurodyti savo:

  • identifikacinius duomenis (vardas, pavardė, įmonė ir pan.)

  • kontaktinius duomenis (el. pašto adresas, telefono numeris ir pan.)

Jūs taip pat turite galimybę savo nuožiūra pateikti papildomus duomenis, kuriuos laikote reikšmingais paklausimui ar pasiūlymui sudaryti sutartį. Nepateikus tam tikros informacijos, kuri mums yra reikalinga tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą, mes galime Jūsų paprašyti šią informaciją pateikti.

7. Kokia informacija apie mane renkate iš kitų šaltinių ir iš kur?

 Mes nerenkame jokių Svetainių ir Socialinių tinklų paskyrų lankytojų duomenų iš kitų šaltinių.

8. Kodėl jums teisiškai leidžiama rinkti mano informaciją?

 Mes teisėtai renkame informaciją apie jus, nes:

  • Mums reikia Jūsų informacijos, kad galėtumėte teikti prieigą prie Svetainės, t. y. įvykdyti mūsų susitarimą ir leisti naršyti mūsų Svetainėje pagal Jūsų pageidavimą.

  • Mums taikoma teisinė prievolė saugoti gautus paklausimus, prašymus, skundus, pranešimus (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies c punktas);

  • Mums reikia Jūsų informacijos, kad būtų laikomasi mūsų teisinių įsipareigojimų, išspręstume visus ginčus, kurie gali kilti su Jumis ar kitomis šalimis, ir užtikrintume savo teises, atsirandančias dėl visų tarp Jūsų ir mūsų arba tarp mūsų ir trečiųjų šalių sudarytų sutarčių (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies c punktas);

  • Mums reikalinga Jūsų informacija, siekiant patobulinti mūsų Svetainę ir jos naudotojų patirtį, o taip pat, apsaugoti Svetainę nuo neteisėtos prieigos (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies f punktas).

 9. Ar naudosite mano asmens duomenis automatiniam sprendimų priėmimui arba mano profiliavimui?

Ne

10. Su kuo dalinsitės mano asmens duomenimis?

 Galime atskleisti Jūsų asmeninius duomenis:

  • Valstybės institucijoms, kiek tai būtina įstatymų reikalavimų vykdymui;

  • Mūsų tiekėjams ar rangovams, kiek tai yra pagrįstai reikalinga Svetainės ir Socialinių tinklų paskyrų prieigos teikimui, palaikymui, kūrimui, administravimui ir saugumo užtikrinimui;

  • Buhalterines, informacines, teisines ir panašias paslaugas teikiantiems paslaugų teikėjams;

  • Mūsų bendrovės savininkams ir auditoriams.

Mes taip pat galime atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei toks atskleidimas yra būtinas norint laikytis mums taikomų teisinių įpareigojimų, teisinių pretenzijų nustatymui, vykdymui ar gynimui, tiek teismo procesuose, tiek administracinėse ar neteisminėse procedūrose.

11. Ar mano asmens duomenys bus perduodami už Europos ekonominės erdvės ribų?

 Ne.

12.Kokios mano teisės?

 Jūs turite šias teises asmens duomenų apsaugos srityje:

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;

  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;

  • Pateikti prieštaravimą duomenų tvarkymui dėl teisėto mūsų intereso, kai atitinkami duomenys yra tvarkomi išskirtinai dėl teisėtų mūsų interesų, o toks tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves ar teisėtus interesus;

  • Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus:

–    kai duomenys yra tvarkomi išskirtinai dėl teisėtų mūsų interesų, Jūs prieštaraujate tokiam duomenų tvarkymui, o toks tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves bei teisėtus interesus, išskyrus atvejus, kai toks duomenų tvarkymas yra reikalingas siekiant pareikšti teisinius reikalavimus arba gintis nuo pareikštų teisinių reikalavimų;

–    be teisėto pagrindo tvarkomus Jūsų duomenis.

  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą:

–    kai prašoma ištaisyti klaidingus duomenis – laikotarpiui, kol nustatytos klaidos nebus ištaisytos;

–    pareiškus prieštaravimą duomenų tvarkymui dėl teisėto mūsų intereso, kol nebus išnagrinėtas Jūsų prieštaravimas ir priimtas mūsų sprendimas dėl tolimesnio jų tvarkymo;

–    kai mums asmens duomenys nebereikalingi, bet jie reikalingi Jums siekiant pareikšti teisinius reikalavimus ar gintis nuo pareikštų teisinių reikalavimų;

–    bet kokių duomenų, tvarkomų be teisinio pagrindo, kai Jūs nepageidaujate jų ištrynimo.

  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;

  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;

  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jei norite pasinaudoti aukščiau nurodytomis Jūsų teisėmis, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 15 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

13. Kaip galite man padėti?

 Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, Jums gali padėti mūsų Duomenų apsaugos pareigūnas, į kurį galite kreiptis el. paštu info@isuzubus.lt.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin