fbpx

Šalčininkų autobusų parkui pristatytas jau visiems gerai pažįstamas, laiko patikrintas, naujas, dar ekologiškesnis, su Euro 6D varikliu ISUZU „Turquoise“.

„Jau daugiau kaip 12 metų dirbame kartu su UAB „Šalčininkų autobusų parkas“. Per šį laikotarpį šalčininkiečiai spėjo išbandyti ir įvertinti įvairių ISUZU autobusų (NOVO, TURQUOISE, GRAND TORO) modelių patikimumą, vairuotojai – komfortą, o autobusų parkas – sklandų bendradarbiavimą su mumis. Džiaugiamės, kad gebame patenkinti kliento poreikius“, – sako ISUZU autobusų pardavimų vadovas Vygantas Šulga.

Naujasis autobusas išsiskiria ne tik Euro 6D varikliu, moderniomis gesinimo sistemomis, bet ir papildomomis funkcijomis keleivių komfortui. Kiekvienoje keleivių sėdynių eilėje yra įrengti USB įkrovimo lizdai, suteikiantys galimybę keleiviams įkrauti išmaniuosius įrenginius keliaujant.

UAB „Šalčininkų autobusų parkas“ taip pat pirmasis Lietuvoje įsigijo naująjį ISUZU gaminį – „Grand Toro“. Transporto priemonėje montuojamas „Cummins“ variklis su 6 pakopų (ZF) pavarų dėže – tai garantuoja, kad modelis yra ekonomiškiausias ir su didžiausia bagažinės talpa (4,6 m3) tarp savo klasės autobusų. Šis autobusas išsiskiria ergonomiškumu, optimaliu keleivių vietų išdėstymu, žymėjimo, saugumo ir vairuotojo informavimo sistemomis.

ANADOLU ISUZU tobulina savo gaminius

Prieš 10 metų ISUZU autobusų gamykla susikūrė koncepciją, kad visi keleiviai yra lygūs, todėl kiekvienas ISUZU autobuso modelis turi specialias modifikacijas ir gali būti pritaikytas žmonėms su negalia (liftas ar rampa, Brailio rašto žymenimis sužymėti iškvietimo mygtukai, vizualinė, garsinė informacija).

Gamintojas taip pat aktyviai kuria ir modifikuoja esamus autobusų modelius, pritaikydamas juos prie besikeičiančių ekologijos ir tvarumo reikalavimų. Tarp naujų modelių yra autobusai varomi gamtinėmis dujomis ir elektra. Nenuostabu, jog ANADOLU ISUZU sukurtas „Kendo“ 2021 metais pelnė tvariausio savo klasėje autobuso apdovanojimą (ISUZU Kendo).

Kovai su Covid-19 pasirūpinta

Dar 2020 metais ISUZU gamintojai pirmieji pristatė kompleksinius užsikrėtimo galimybę sumažinančius sprendimus, kurie gali būti pritaikyti bet kuriam modeliui – tiek naujiems autobusams, tiek jau eksploatuojamiems:

  • Visiškai uždara vairuotojo kabina
  • UV-C sterilizacija arba ozonavimas
  • Fotokalistinis filtras
  • Distancinis kūno temperatūros matavimas
  • Apsauginių kaukių dėvėjimo atpažinimo įrenginys
  • Dezinfekcinio skysčio dozatorius
  • Sėdimų vietų davikliai
  • Bekontakčiai sensoriniai sustojimo mygtukai
  • Sėdimų vietų ir grindų žymėjimas

 

„Linkime Šalčininkų rajono gyventojams linkime gero kelio, važiuojant naujais ISUZU autobusais“, – pabrėžia bendrovės „Saločiai ir partneriai“ direktorius Ruslanas Andrejev.