fbpx
ISUZU Turquoise į Latviją

𝗜𝗦𝗨𝗭𝗨 𝗧𝘂𝗿𝗾𝘂𝗼𝗶𝘀𝗲𝟭𝟰 autobusų keliauja į Liepojos autobusų parką. 11 iš jų, t.y. 𝟴𝟬% visų įsigytų autobusų pritaikyti žmonėms su negalia – turi atskiras duris, apšviestą vairuotojo iškvietimo mygtuką, garsinius signalus, automatinį pakėlimo liftą, tvirtinimo diržus. Visi mygtukai, sėdynių žymėjimai su brailio raštu. Sėdynių konfigūracija išdėstyta ergonomiškai – 29 sėdimos, 1 vieta žmogui su negalia ir 6 stovimos vietos.

𝗧𝘂𝗿𝗾𝘂𝗼𝗶𝘀𝗲 Latvijoje aptarnaus priemiesčio ir tarpmiestinius maršrutus, todėl yra ypač patogūs ir komfortiški tiek vairuotojui, tiek keleiviams – 70cm tarpas tarp sėdynių, turi specialius tvirtinimus dviračiams. Komfortiškas keliones užtikrina vidaus ir išorės informacinės sistemos, mikrofonas ir kokybiškas kondicionierius, autonominis šildymas. Salono pagerinimui – papildoma ištraukimo sistema.

Šie autobusai yra gerai pažįstami ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos rinkai. 𝗜𝗦𝗨𝗭𝗨 džiaugiasi glaudžiu bendradarbiavimu su Liepojos autobusų parku nuo 2014 metų. Latviai jau išbandė 𝗜𝗦𝗨𝗭𝗨 modelius 𝗡𝗼𝘃𝗼 𝗨𝗹𝘁𝗿𝗮, 𝗩𝗶𝘀𝗶𝗴𝗼 ir 𝗧𝘂𝗿𝗾𝘂𝗼𝗶𝘀𝗲.
Šiek tiek daugiau nei pusę visų 𝗜𝗦𝗨𝗭𝗨 parduotų autobusų yra Turquoise, kas rodo laiko patikrintą ir užtarnautą pasitikėjimą šiuo modeliu. Tai ilgalaikis, laiko patikrintas, patyręs autobusas 𝘽𝙖𝙡𝙩𝙞𝙟𝙤𝙨 š𝙖𝙡𝙮𝙨𝙚.