fbpx
Kaip sekasi ISUZU Novociti Life Jonavoje?

„Mažasis milžinas“ ISUZU Novociti Life jau porą savaičių rieda Jonavos mieste bei jo priemestyje. UAB „Jonavos autobusai“ pirmieji testuoja neseniai prie ISUZU demo turo 2019 prisijungusį miesto ISUZU Novociti Life autobusą, kurį išbandyti galės ir kiti pageidaujantys vėžėjai.

Anadolu ISUZU gamyklos atstovai, Metin Isbilir ir Murat Dedeoglu, ypatingai daug dėmesio skiriantys šio modelio perspektyvai Baltijos šalyse, kartu su UAB „Saločiai ir partneriai“ direktoriumi R.Andrejevu susitiko aptarti patirtį, lūkesčius  bei atsiliepimus, su kokiais iššūkiais tenka susidurti vietiniams vežėjams.

Jonavos autobusų direktorius Otaras Urbanas pabrėžė, kad šis ISUZU autobusas yra optimalių gabaritų, ypač manevringas, smagus vairuoti, dėka dinamiško variklio. Šio autobuso funkcionalumas puikiai pritaikytas miestui bei priemesčiui, nes vyresnio amžiaus miestelio keleiviai mieliau linkę keliauti patogiais žemagrindžiais autobusais, apskritai keleiviai nori maksimalaus patogumo, vertina komfortą. ISUZU Novociti Life yra patrauklus ir spėjo pelnyti nemažai simpatijų.

Vertinant iš techninės pusės tiek vairuotojas, tiek direktorius O.Urbanas paminėjo aktualius akcentus, jog būtinas šiektiek paukštintas autobusas dėl priemesčio kelių bei žiemos sezono ypatumų, bei automatinės pavarų dėžės tikslesnio adaptavimo kalvotam reljefui ir didesniam apkrovimui. Anadolu ISUZU gamyklos atstovai patikino, kad atsižvelgiant į specifinius kliento ar šalies ypatumus šie niuansai be problemų buvo ir yra gamykliškai įgyvendinami.

„Saločiai ir partneriai“ kartu su Anadolu ISUZU gamintojais ypatingai daug dėmesio skiria klientų grįžtamajam ryšiui, aptarnavimo kokybei bei serviso priežiūrai. Nesvarbu ar klientas smulkus Lietuvos miestelio  vėžėjas ar didelis autobusų parkas į užklausas ir problemas reaguoja operatyviai, sąžiningai ir kokybiškai. Smagu girdėti, kad anot Jonavos autobusų „Saločiai ir partneriai“ ISUZU servisas yra bene patikimiausias iš visų.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked