fbpx
Vilniaus rajono autobusų parke – dar du nauji autobusai

Vilniaus rajono autobusų parką papildė dar dvi naujos transporto priemonės. Vežėjai įsigijo du vidutinės klasės „Isuzu Novo Ultra“ autobusus.

Transporto priemonės – 7305 mm ilgio, salone – 29+1 sėdimos, taip pat – šešios stovimos vietos. autobuso variklis – 5,2 l, 140 kW. Šimtui kilometrų nuvažiuoti autobusas sunaudoja 17,5 l degalų.

Salone – nemažai komforto elementų keleiviams. Sėdynės ergonomiškos, išdėstytos šachmatiniu principu, kad būtų patogiau prasilenkti keleiviams. Tiek kiekviena sėdyne yra atlenkiami staliukai, tinklelis žurnalui ar laikraščiui įsidėti, pakojai.

Be to, bendrovė „Saločiai ir partneriai“ sumontavo naujuosiuose autobusuose elektronines švieslentes. Autobusas vėdinamas kondicionieriumi dviejose zonose: vairuotojui ir keleiviams atskirai, o žiemą teigiamą temperatūrą autobuse  palaiko konvektoriniai šildytuvai, išdėstyti per visą autobuso ilgį palei kėbulo šonus. Autobusai taip pat saugus, nes turi ABS, ASR saugumo sistemas. „Šie autobusai įvažiuoja į Vilnių, todėl svarbu, kad jie atrodytų moderniai. Todėl vietoj įprastų lentelių keleiviai maršrutą matys švieslentėse“, – sako bendrovės pardavimo vadovas Vygantas Šulga.

„Isuzu Novo Ultra“ jau spėjo išpopuliarėti Lietuvoje, jie važinėja ne viename šalies autobusų parke. Ne naujovė jie ir Vilniaus rajono autobusų parke. Prieš tai vežėjai jau buvo įsigiję tris tokius autobusus. „Džiaugiamės, kad situacija Lietuvoje gerėja, daugėja naujų autobusų. Tokiu būdu keleivinis transportas tampa ir saugesnis, ir patogesnis“, – pabrėžia V. Šulga.

Lina Jakubauskienė

Bendrovės „Saločiai ir partneriai“ nuotraukos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked