fbpx
„2017-ųjų ISUZU EURO TURO“ atidaryme – nauji autobusai ir ekstremalūs bandymai

„Anadolu ISUZU“ ir „Isuzu“ įgaliotas atstovas Baltijos šalyse, UAB „Saločiai ir partneriai“ pakvietė Lietuvos vežėjus bei įmones, susijusias su keleivių vežimu, ne tik pabendrauti, bet ir apžiūrėti bei išbandyti naujausius „Isuzu“ autobusus. Norintieji galėjo pravažiuoti miesto autobusu šlapia danga bei patobulinti ekstremalaus vairavimo įgūdžius.

Į Lietuvą atvykę „Isuzu“ gamintojų atstovai priminė susirinkusiems gamyklos istoriją, pasakojo apie naujausias pastaruoju metu pristatytas transporto priemones. Gamintojai pasidžiaugė, kad „Isuzu“ autobusai vis labiau populiarėja Baltijos šalyse, taip pat – ir Lietuvoje. Pastaruoju metu įvairių tipų ir modelių autobusų įsigijo ne vienas Lietuvos keleivių vežėjas.

Pasak „ISUZU Anadolu“ atstovės Lietuvoje bei Baltijos valstybėse bendrovės „Saločiai ir partneriai“ direktoriaus Ruslano Andrejevo, autobusų sėkmės istorija Lietuvoje bei Baltijos šalyse prasidėjo prieš penkiolika metų, kai buvo pasirašyta sutartis tarp gamintojo ir atstovo. Prieš dešimtį metų atidarytas pirmasis Baltijos šalyse autobusų salonas. „Per šį laikotarpį įgyvendinome daugybę projektų, bendradarbiaudami su gamintojais. Šiuo metu jau turime apie 180 klientų, kurie važinėja mūsų parduotomis transporto priemonėmis“, – sakė R. Andrejevas.

Direktorius pasidžiaugė, kad jau parduota daugiau nei 450 įvairių modifikacijų „Isuzu“ autobusų , taip pat – ir miesto tipo žemagrindžių. „Visi klientai mums svarbūs, stengiamės daryti viską, kad jie būtų patenkinti tiek autobusai, tiek ir jų priežiūra. Su kai kuriais vežėjais dirbame jau daugiau nei dešimtį metų. Mums, kaip atstovams, labai svarbu, kad klientai renkasi įvairesnių modelių autobusus – tiek turistinius, tiek priemiestinius, tiek skirtus miesto vežimams. Džiaugiamės, kad galime patenkinti net išrankiausiųjų poreikius“,- sakė „Saločiai ir partneriai“ direktorius.

Seniausiems, ištikimiausiems klientams R. Andrejevas įteikė atminimo dovanas. „Dėkojame, kad esate kartu su mumis jau dešimtį metų“, – sakė jis, sveikindamas Šalčininkų bei Jurbarko autobusų parko vadovus.

Bendrovės „Saločiai ir partneriai“ darbuotojai didžiuojasi, kad „Isuzu“ gamintojai nusprendė „2017-ųjų EURO Turą“ pradėti Lietuvoje. „Tai rodo, kad gamintojų susidomėjimas Baltijos rinka didėja. Mums tai labai malonu, bet dar maloniau, kad jaučiame mūsų potencialių pirkėjų susidomėjimą „Isuzu“ autobusais, naujai pristatomais modeliais, – sako ISUZU autobusų pardavimo vadovas Vygantas Šulga.

„2017-ųjų ISUZU EURO TURO“ renginyje dalyvavo tiek didžiųjų, tiek ir mažesniųjų Lietuvos miestų autobusų parkų atstovai. Atvyko ir už keleivinį transportą atsakingi savivaldybių atstovai. Renginys vyko visą dieną, jame dalyvavo daugiau kaip keturiasdešimt keleivinio transporto specialistų.

Po oficialiosios dalies visi pageidaujantieji galėjo išbandyti autobuso vairavimo įgūdžius greta bendrovės „Saločiai ir partneriai“ esančioje ekstremalaus vairavimo aikštelėje. Vėliau visi šventės dalyviai buvo pakviesti pravažiuoti „Isuzu Citiport“ autobusu Vilniaus miesto gatvėmis, tokiu būdu išbandyti autobusą, kuris Europoje pripažintas kaip komfortiškiausias keleiviams bei vairuotojui bei ergonomiškiausias.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked